FÖRSÄLJARE HOS GRAHNS BILAR I KISA

 

 

OM TJÄNSTEN
Som försäljare hos Grahns Bilar är din främsta uppgift att sälja nya och begagnade personbilar och transportbilar. Ha en långsiktig, god relation med befintliga och nya kunder, hålla i hela affären och jobba mot uppsatta mål tillsammans med övriga i försäljningsteamet.
Vi arbetar i nära samarbete i försäljningsorganisationen för att klara av att möta kundkrav och lönsamhetsmål. Trivsel, lösningsfokus och ett gott bemötande är ledord för att lyckas i rollen.

I rollen ingår mycket kundkontakt såväl mot företagskunder som privatpersoner, datahantering i olika system, jobba mot finansbolag, planera mot verkstad och rekonditionering. Annonsering och genomförande av allt från första kontakt med kund till uppföljning efter leverans. Du kommer även att arbeta med att planera inköp och hantera inbytesbilar. En viktig del i arbetet är även att vara med och upprätthålla och stärka Grahns Bilars goda rykte.

OM DIG
Som person är du trygg och trivs i försäljarrollen. Du känner dig bekväm i att bemöta människor snabbt och trevligt, hitta lösningar på olika problemställningar med både kundens väl och en långsiktig lönsamhet i fokus. I dina egenskaper är du lyhörd för människors olikheter och har en förmåga att förstå kundens behov för att leda dem till ett långsiktigt, smidigt och tryggt fordonsägande. Du är inte rädd för att kontakta nya människor i alla tänkbara sammanhang. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser framför oss att du bor i Kinda kommun eller inom pendlingsbart avstånd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning. Erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande, men inte ett krav. Du behöver ha god kunskap i att arbeta i Microsoft Office och kunna lära dig nödvändiga datasystem. Du behöver kunna utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Grahns Bilar har funnits sedan 1962, finns i både Tranås och Kisa. Vi är 35 anställda varav många jobbat hos oss i många år. Vi säljer såväl nya som begagnade personbilar och transportbilar. Vi är auktoriserade återförsäljare för Subaru, Isuzu, Opel och Peugeot. Vi har även verkstad och rekonditionering och hanterar på så vis alla bitar av bilaffären.

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma)
  • Sysselsättningsgrad: 100 %
  • Tillträde:  Enligt överenskommelse.
  • Lön:  Fast månadslön.
  • Övrigt: Tillgång till tjänstebil och friskvårdspeng.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2023. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Team Grahns Bilar.

Kontakt:

Erik Zentio 0494-79312
erik.zentio@grahnsbilar.se

Anna S Johansson 0494-79302
anna.johansson@grahnsbilar.se

Hitta till oss

Öppettider

Mån - fre 09:00 - 18:00
Lördagar 10.00. - 13.00
Söndagar Stängt
Helgdagar Stängt
Vardagar 07.00 - 16.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Helgdagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Mån - fre 09:00 - 18:00
Lördagar 10.00. - 13.00
Söndagar Stängt
Helgdagar Stängt
Vardagar 07.00 - 16.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Helgdagar Stängt